Doe je met tegenzin je administratie of zie je op tegen het invullen van de jaarlijkse belasting aangifte? Gaat de aangifte juist en op tijd de deur uit? Wil je dat je zaken optimaal geregeld zijn? Al doet de belastingdienst er alles aan om het leuk te maken, voor de meeste mensen blijven aangiftes een vervelende en ingewikkelde klus. Krabbe administratieve & fiscale dienstverlening gaat graag de uitdaging aan om het nóg leuker te maken ….. voor jou! Petra Krabbe wordt namelijk wel blij van financiële cijfers en administraties.

Petra Krabbe verricht diverse dienstverlenende werkzaamheden voor ondernemers, particulieren en starters. Bij ondernemers gaat het veelal om administratieve en fiscale dienstverlening. Denk hierbij aan het indienen van de inkomsten- en omzetbelasting. Regelmatig ondersteunt Petra particulieren bij het verwerken van toeslagen, subsidies en erfrecht. Starters ontvangen van Petra Krabbe advies over allerlei aftrekposten voor startende ondernemers, zoals de zelfstandigenaftrek.

Deze en andere fiscale en administratieve zaken vragen de nodige kennis en aandacht. Het verwerken van de administratie, het invullen van de aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen van toeslagen; al die zaken neemt Petra Krabbe je graag uit handen. Zo weet je dat deze zaken goed geregeld zijn en kun jij je richten op de werkzaamheden die je wel leuk vindt!

Meer informatie over hetgeen Krabbe administratieve & fiscale dienstverlening voor jou kan betekenen lees je op: