Als ondernemer wil je graag ondernemen, of je nu een zzp-er bent of een eenmanszaak runt. Vaak is er geen tijd of zin om je met de administratie bezig te houden. Daarnaast vraagt de fiscale kant van je onderneming de nodige aandacht. Deze werkzaamheden neemt Krabbe administratieve & fiscale dienstverlening je graag uit handen, Petra Krabbe wordt er namelijk wel blij van! Jij kunt dan blijven doen wat je het leukst vindt: het ondernemen!

Een correcte administratie is natuurlijk van groot belang voor iedere ondernemer. Je wilt alle cijfers voor jezelf inzichtelijk en op orde hebben. Daarnaast is een juiste boekhouding een verplichting van de belastingdienst. Petra Krabbe zorgt dat de administratie goed wordt bijgehouden en dat je gebruik maakt van mogelijke aftrekposten voor ondernemers.
Is jouw administratieve personeel tijdelijk niet beschikbaar? Dan is Petra Krabbe je graag van dienst. Zij kan op haar kantoor of jouw bedrijfslocatie administratieve werkzaamheden voor je verrichten.

Als belastingadviseur dient Petra belastingaangiftes in, zoals de inkomstenbelasting, loonbelasting of vennootschapsbelasting. Daarnaast adviseert Petra bij allerlei voorkomende belastingzaken voor een ondernemer. De regelgeving rondom belastingen is vaak ingewikkeld. Als belastingadviseur kent Petra alle fiscale regels en wetten en vertaalt deze naar jouw bedrijf. Aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, blijft Petra op de hoogte van veranderingen binnen het belastingstelsel. Als jij je fiscale zaken goed voor elkaar hebt, kun je van bestaande regelingen voor ondernemers profiteren. Daarnaast kan Petra als gesprekspartner naar de belastingdienst optreden om jouw belangen te behartigen.

Wat kan Krabbe administratieve & fiscale dienstverlening voor je betekenen:

  • het verzorgen van je volledige administratie;
  • het opstellen van de jaarrekeningen;
  • het indienen van je aangifte inkomstenbelasting (inclusief winstaangifte) of aangifte vennootschapsbelasting;
  • het indienen van de aangiften omzetbelasting;
  • het maken van bezwaar (schriften), indien nodig het voeren van procedures.

Ben je op zoek naar een betrouwbare kracht? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!