De laatste jaren krijgt een particulier te maken met een toenemend aantal regels en verplichtingen. Het meest bekend is natuurlijk de jaarlijkse belastingaangifte. Daarnaast kun je in aanraking komen met andere toeslagen, subsidies, schenkrecht, erfrecht enz.
Krabbe administratieve & fiscale dienstverlening behartigt jouw particuliere belangen wanneer je te maken krijgt met één van deze zaken. Met haar achtergrond als Register Belastingadviseur, heeft Petra Krabbe alle kennis in huis om jouw zaken goed te regelen. Zo kan Petra ook als vertrouwd contactpersoon optreden naar de belastingdienst.

Voor een particulier is de aangifte inkomstenbelasting vaak een vervelende en terugkerende klus, waar tegenop gekeken wordt. Anderen laten geld liggen omdat zij de toeslag waar zij recht op hebben, nooit hebben aangevraagd. Petra Krabbe weet precies hoe zij jouw belastingaangifte moet invullen, waarbij je maximaal profiteert van belastingvoordelen.

Regelmatig wijkt de belastingdienst af van je eigen belastingaangifte. Dan moet een bezwaarschrift bij de belasting worden ingediend. Een bezwaar maken is niet iets waar je altijd blij van wordt. Petra treedt dan op als jouw contactpersoon naar de belastingdienst.

Vroeg of laat krijg je als particulier te maken met de erfbelasting. Aangezien hierbij emoties om de hoek komen kijken, is deze aangifte helemaal lastig. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheek afhandeling, de nalatenschap en veel administratieve vragen. Al deze werkzaamheden neemt Petra Krabbe je graag uit handen. Haar missie is je te “ontzorgen” en de fiscale kant voor jou te regelen.

Kortom, wat kan Krabbe administratieve & fiscale dienstverlening voor je doen:

  • het verzorgen van jouw aangifte inkomstenbelasting, indien nodig het vragen van uitstel voor de indiening hiervan;
  • het aanvragen of wijzigen van (belasting) toeslagen;
  • het maken van een middelingsberekening en het indienen van een middelingsverzoek;
  • het verzorgen van jouw aangifte schenk- of erfbelasting;
  • het maken van bezwaar (schriften).

Wil je meer weten over wat Petra Krabbe voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op.