Mijn naam is Petra Krabbe en sinds 1990 werkzaam bij Warnawa & Burgman in Rotterdam. Eerst als Office Manager, de laatste jaren ook als Belastingconsulent. Naast de belastingaangiften voor ondernemers en particulieren, heb ik steeds meer administraties verzorgd. Zoals je zult verwachten, word ik blij van cijfers en getallen!

De afgelopen jaren heb ik mijn interesse en kennis in cijfers en getallen uitgebreid. Ik heb de nodige opleidingen, zoals MBA, Belastingconsulent en Belastingadviseur, met succes afgerond. Bij de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs ben ik aangesloten als Register Belastingadviseur. Ik vind het belangrijk om mijn kennis op peil te houden middels cursussen en opleidingen.
De laatste stap in het proces is de start van een eigen administratie & advies bureau. Begin 2015 heb ik deze stap gezet en Krabbe administratieve & fiscale dienstverlening opgericht!

Mijn streven is om administratieve en fiscale werkzaamheden uit jouw handen te nemen. Of je nu ondernemer, particulier of starter bent. Denk daarbij aan het bijhouden van de administratie, het indienen van de belastingaangifte tot het terugvragen van belasting. Mocht ik onverhoopt een situatie niet meteen kunnen oplossen of wil ik overleggen met een andere specialist, dan informeer ik binnen mijn betrouwbare netwerk. Uiteraard gebeurt dit alleen na vooraf overleg met jou.

Nieuwsgierig naar wat ik voor je zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.